Bli med på tidenes første Nordre Follo Bedriftscup

Fredag 16. august 2019 kl. 13:00 - 18:00

PÅMELDING:

Velg hvilken klasse ditt lag ønsker å delta i
- Moderat Plus (Elite) eller Moderat Minus (Sofa).

Dersom du melder på flere lag for din bedrift, så legg til et lagnavn etter bedriftsnavn.


Reglement for Nordre Follo Cup

Generelt
E
t lag påmeldt i Nordre Follo Cup må være forankret i en bedrift, og laget må bære bedriftens navn. Det må være minimum 1 – èn - ansatt fra bedriften som spiller i cup’en. Utover dette kan man ta med spillere fra andre bedrifter, så fremst disse ikke selv spiller i cup’en.

Det er en nedre aldersgrense på 20 år i cup’en, men man kan søke dispensasjon for eventuelt ansatte under 20 år. Det er tillatt å delta med bedrifter også utenfor region Nordre Follo.
Melder en bedrift/organisasjon/organ på flere lag, skal de nummereres for å skille dem fra hverandre (bruk tallene 1, 2, 3 osv).

Det spilles 5-er fotball (4 utespillere + keeper). Man kan delta med inntil 10 spillere på hvert lag. Det er ikke kjønnsinndeling på lagene, og lagene stiller fritt med kvinner og menn etter eget ønske.

Man melder på lag i èn av to grupper:
Moderat minus/SOFA:
Dette er gruppen for de som sjelden spiller fotball lengre, og ikke har de største sportslige ambisjonene for cup’en. Vinner et av disse banketten?


Moderat pluss/ELITE:
Dette er gruppen for de som spiller endel fotball, og ønsker å satse mot å komme til sluttspillet i elite gruppen og kanskje bli tidenes første Nordre Follo Mester i fotball.

Hvert lag er garantert 3 kamper i det innledende gruppespillet. Sluttspill arrangeres i både SOFA og ELITE gruppen. Detaljer rundt dette følger senere da dette må settes opp iforhold til antall påmeldte lag i hver gruppe.

Detaljert regelverk
** Detaljert regelverk blir lagt ut senere

Kontaktinformasjon

Kolbotn Toppfotball
Kolbotn IL

Markedsansvarlig Maria Rugaas
maria.rugaas@kolbotnil.no


undefined